IZ NAŠE PONUDBE

 • Bučke Cigal F1

  Bučke Cigal F1

  To je srednje zgoden visoko produktiven hibrid. Habitus rastline dobro pokriva plodove, kateri so pozicionirani tako, da se ne dotikajo zemlje. 15-18 cm dolge zelene bučke so izenačene, plodovi so gladki ter cilindrične oblike. Cigal je primeren za pridelovanje v spomladanskem, poletnem in jesenskem času na prostem. Rezistenten je na CMV – kumarni mozaični virus, ZYMV – bučni mozaični virus in PM – bučno pepelasto plesen.

   

 • freedom

  Cvetača Freedom F1

  Freedom je standard v pridelavi cvetače širom Evrope. Hibrid je optimiziran (tudi v vremenskih neprilikah) in zagotavlja izenačen posevek in sigurno izbiro pridelovalcem. Hibrid je primeren za poletno in jesensko pridelavo. Vegetacijski čas od presajanja do pobiranja je 70-80 dni (zavisi od termina). Rože so snežno bele barve in izenačene. Habitus rastline je pokončen in bujen ter pokriva samo rožo. Priporočljiva gostota saditve: 24.000 rastlin/ha (75× 55 cm).

   

 • champ

  Belo Zelje Champ F1

  Champ je sigurna izbira pri pridelovanju belega zgodnjega zelja na prostem. Njegov vegetacijski čas je 60 – 62 dni po presajanju in je primeren za svežo potrošnjo. Glave dosegajo težo 1,5-2 kg. Pozicija glav na kocenu je višja in se ne dotikajo tal. Priporočljiva gostota sajenja je 40-60.000 rastlin/ha. Njegova dobra lastnost je da ne poka (počaka 10 dni na polju), ter da hitro prične z polnitvijo glave (pri 40 dneh nekje okoli 800 gr.). Zelje kaže dobro rezistentnost na Fusarium – uvelost zelja.

 • ferro (4)

  Belo Zelje Ferro F1

  Ferro je primeren za pridelavo v poletnem času. Glave so okrogle ter zelo zbite teže 2-4 kg.(zavisi od sklopa rastlin / ha.). Ferro je vegetacije 90 dni. Glave se uporablja za svežo potrošnjo, prva kisanja ter skladiščenje. Na polju lahko počaka do 3 tedne (v tem dodatnem času glave ne pokajo). Njegova odlika je zelo dobra tolerantnost na Trips, ter rezistentnost na Fusarium – uvelost zelja.

 • ambrosia (5)

  Belo Zelje Ambrosia F1

  Ambrosia je nov hibrid zelja primeren za kisanje. Glave lahko ob sklopu 30.000 rastlin/ha., dosegajo težo 6 kg ali več (odvisno od klimatskih pogojev ter tehnologije pridelave). Glave so okroglo ploščate, listi so fini, tenki in lepo položeni. Njegova vegetacija je 120 dni, na polju počaka okoli 14 dni. Ambrosia kaže dobro rezistentnost na Fuzarium – uvelost zelja. Glave se lahko ribajo, skisano zelje je lepe svetlo rumene barve in odličnega okusa.

 • joliacSolata Joliac

  Sorta krhkolistne solate – rozeta za pridelovanje v spomladanskem, poletnem in jesenskem terminu. Predvsem je odlična v poletnem terminu, kjer dobro prenaša višje temperature in posledice, ki jih višje temperature prenašajo. Listi so svetlo zelene rumene barve. Primerna za rokovanje, saj listi ne odpadajo zlahka. Sorta je rezistentna na solatno plesen 16-28, 30-32, solatno uš Nr:0 in solatni mozaični virus.

 • florineSolata Florine

  Sorta krhkolistne solate-rozeta za termin pridelave od zgodnje spomladi do poletja, ter jesenski termin. Sorta je v samem razvoju rozete hitra (cca. 1 teden hitrejša kot Joliac).  Dobro prenaša zimsko-spomladanske strese. Barva listov je za odtenek bolj zelena od ostalih krhkolistnih rozetastih solat v ponudbi. Sorta je v Franciji poznana kot ena izmed najbolj okusnih solat. Sorta je rezistentna na solatno plesen 16-28, 30-32, solatne uši Nr:0 in solatni mozaični virus.

 • carioca

  Solata Carioca

  Sorta krhkolistne solate-rozeta za pridelavo v spomladanskem, poletnem in jesenskem terminu. Izboljšana sorta tipa Rouge Grenobloise. Listi so temno zelene barve, robovi listov so rdeče barve. Sorta je enostavna za vzgojo in tako nepogrešljiva v domačem vrtu. Sorta je rezistentna na solatni mozaični virus. Zelo tolerantna na uhajanje v cvet.

 • maruchka (7)

  Endivija Maruchka

  Maruchka je eskariol tip endivije. Primerna je za pridelavo v poznem spomladanskem, poletnem in jesenskem terminu. Rozete so izenačene, polne, srednje bujne, srčni listi se lepo obelijo. Sorta je zelo dobro tolerantna na uhajanje v cvet. Primerna za pridelavo na prostem in tunelih. Maruchka je eskariol tip endivije. Primerna je za pridelavo v poznem spomladanskem, poletnem in jesenskem terminu. Rozete so izenačene, polne, srednje bujne, srčni listi se lepo obelijo. Sorta je zelo dobro tolerantna na uhajanje v cvet. Primerna za pridelavo na prostem in tunelih.

 • GalaHD01Motovilec Gala

  Gala je vsestransko uporaben motovilec katerega se lahko seje in prideluje tekom celega leta. Listi imajo obliko žličke, so mesnati in lepe zelene barve. Sigurna izbira!

   

   

 • matias (5)Paradižnik Matias F1

  Matias je srednje zgoden hibrid visokega indeterminantnega paradižnika primernega za pridelavo v pokritih neogrevanih površinah v spomladanskem, poletnem in jesenskem terminu. Njegov habitus je srednje bujen, ima kratke internodije in je generativne rasti. Plodovi so tolerantni na pokanje in mikro pokanje. Čvrsti plodovi so teže 250-300 gr, rahlo rebrasti in brez zelenega obroča. Visoko rezistentnost kaže na ToMV/Ff:1-5/Fol:0-1/Va/Vd/Ma/Mi/Mj ter srednjo rezistentnost na Pl.

 • Signora-P1010799 (1)

  Paradižnik Signora F1

  Signora je paradižnik indeterminantne rasti s plodovi teže 250-300 gr. Plodovi so sijoče rdeče barve, čvrsti, rahlo rebrasti in brez obroča. Je srednje zgoden hibrid, ki daje visoke in izenačen prinose vse do 7 etaže. Plodovi so zelo mesnati in dobrega okusa. Hibrid, ki postaje vse bolj popularen širom Mediteranskih držav zaradi odlik kot je prinos, izenačenost, čvrstost, barva in okus. Primeren za pridelavo v pokritih neogrevanih površinah tekom spomladi in poletja. Rezistenten je na V/Fol:1,2/ToMV ter srednje rezistenten na TSWV/Ma/Mi/Mj.

 • Cherokee (1)Paradižnik Cherokee F1

  Cherokee je paradižnik indeterminantne rasti. Je zgoden v dozorevanju s plodovi teže 150-200 gr. V zelo zgodnem spomladanskem terminu plodovi dosegajo težo okoli 140-160 gr, kasneje na višku poletne sezone pa 200 gr. Odlikujejo ga kratki internodiji, odličen okus ter zelo dobra oplodnja vse do 8 etaže. Rastlina je dovolj bujna, da plodovi niso ožgani. Plodovi so brilijantne rdeče barve, rahlo rebrasti, čvrsti in brez zelenega obroča. Rezistenten je na V/Fol:1,2/ToMV ter srednje rezistenten na Ma/Mi/Mj.

 • kaptur (1)Paprika Kaptur F1

  Kaptur je vodilna hibridna paprika v razredu „kapia“ na Balkanu. Dozorevanje je zgodne. Habitus je močan in bujen. Paprika je primerna za pridelavo na prostem (sistem opore), ter neogrevanih tunelih (mreža ali folija). Ob pravilni podpori rastlin tekom vegetacije, pravilnega gnojilnega načrta ter namakanja, je produktivnost tega hibrida zelo zelo visoka. Plodovi so teže do 200 gr. Lahko se pobira v zeleni ali rdeči barvi. Njegova odlika je visoka vsebnost pigmenta (temno rdeča barva), debela stena, visoka vsebnost suhe snovi (visok neto izplen pri kuhanju ajvarja) in obstojnost plodov po obiranju. Plodovi paprike Kaptur so primerni za svežo potrošnjo in predelovalno industrijo. Kaptur je rezistenten na tobakov mozaični virus.

 • Llanoverde (5)Kumare Llanoverde F1

  Llanoverde je solatna partenokarpna bradavičasta kumara. Dozorevanje je zgodno. Temno zeleni bradavičasti plodovi so dolžine 18-20 cm. Hibrid je toleranten na strese kot so nizke ali visoke temperature ali izmenjujoča kombinacija teh temperatur. Hibrid je prav tako zelo dobro toleranten na visoke temperature, kjer pri pobranih kumarah ne pride do efekta okusa grenjenja. Hibrid je primeren za pridelavo v pokritih površinah v spomladanskem, poletnem in jesenskem terminu s presajanjem po 1.8. v tunel. Llanoverde je rezistenten na CVYV/WMV/ZYMV/Ccu/PM ter srednje rezistenten na CMV/CYSDV/PRSV:W.

 • jannet (4)Melona Jannet F1

  Jannet je nov hibrid melone v italijanskem tipu. Plodovi so okroglo ovalni teže 1,6 kg. V poletnem času plodovi lahko dosegajo težo 2 kg. In več. Koža ploda je neobčutljiva na rokovanje, gosta mreža in izražene podolgovate reže dajo temu hibridu odliko izenačenosti in unikatnosti. Vsebnost sladkorja v mesu se giblje med 13-15°. Odlično prenaša rokovanje in transport. Hibrid je primeren za pridelavo v tunelih v spomladanskem času, kjer prenaša dobro nižje temperature in na prostem v poletnem času. Povprečno je po sadiki 5 izenačenih plodov, katerih meso je atraktivno oranžne barve. Jannet je dobro rezistenten na fuzarijsko uvelost in pepelasto plesen. Vse navedeno je potrjeno v poskusih v Sloveniji v letu 2014.

 • modellinoLubenica Modellino F1

  Že dobro poznan hibrid lubenice v Crimson sweet tipu s težo okroglih plodov 2-4 kg. Sladko meso je izrazito rdeče barve z malo semenske zasnove ter čvrsto. Dozorevanje je zgodnje, v povprečju 70 dni po presajanju. Modellino je dobro rezistenten na fuzarijsko uvelost in ožige plodov.

tobia (1) tobia (10) tobia (11) tobia (13) tobia (14) tobia (2) tobia (3) tobia (4) tobia (5) tobia (6) tobia (7) tobia (8) tobia (9)

×

DSC_0257 DSC_0258 DSC_0259 DSC_0260 DSC_0261 menzania (1) menzania (2) menzania (3)

×

ferro (1) ferro (10) ferro (11) ferro (2) ferro (4) ferro (5) ferro (6) ferro (7) ferro (9) kolia (1)

×

bucharest (10) bucharest (12) bucharest (5) bucharest (7) bucharest (8) bucharest (9)

×

ambrosia (1) ambrosia (10) ambrosia (11) ambrosia (12) ambrosia (13) ambrosia (14) ambrosia (15) ambrosia (2) ambrosia (3) ambrosia (4) ambrosia (5) ambrosia (6) ambrosia (7) ambrosia (8) ambrosia (9) DSC_0043 DSC_0044 DSC_0045 DSC_0046 DSC_0047 DSC_0048 DSC_0049 DSC_0050

×

pandion

×

champ

×

ammon

×

ironman (1)    ironman (6) ironman (7) ironman (8) ironman (9) IronmanStudio

×

 orange sunday (1) orange sunday (2)

×

 SibelleCourges CLX BN 001

×

 BUCKA CIGAL cigal (1) cigal (2) cigal copy Cigal4 Cigal5

×

wrangler (1) wrangler (2) wrangler (3) wrangler (4) wrangler (5) wrangler (6) wrangler (7)

×

top kapi

×

freedom (1) freedom (2) freedom (3) freedom (4) freedom (5) freedom (6) freedom

×

Antelope

×

elbrus (7) elbrus (1) elbrus (2) elbrus (3) elbrus (4) elbrus (5) elbrus (6)

×

Golden Spike

×

green banner

×

red zeppelin

×

 maruchka (8) maruchka (9) maruchka (1) maruchka (2) maruchka (3) maruchka (4) maruchka (5) maruchka (6) maruchka (7)

×

ophely (6) ophely (1) ophely (2) ophely (3) ophely (4) ophely (5)

×

antea

×

doge

×

etna etna2

×

sotsji (1) sotsji (2) sotsji (3)

×

globus (1) globus (2)

×

erika (1) erika (2) erika (3) erika (4) erika (5)

×

bilbo

×

carbolli

×

nebula

×

phoenix (1) phoenix (2) phoenix (3) phoenix (4)PhoenixHD01 cc H. Thurel

×

mirabelle

×

regal

×

modellino (1) modellino (2) modellino (3) modellino (4) modellino (6) modellino (8) modellino

×

oblaobla1

×

sentinel

×

verona

×

esador (8) esador (9) esador (10) esador (11) esador (12) esador (13) esador (14) esador (15) esador (1) esador (2) esador (3) esador (4) esador (5) esador (6) esador (7)

×

jannet (1) jannet (1) jannet (2) jannet (3) jannet (4) jannet (5) jannet (6)

×

ariadni (1) ariadni (2) ariadni (3) ariadni (4)

×

Beladonna11

×

coach (1) coach (2)

×

eris (3) eris (1) eris (2)

×

kaptur (1) kaptur (2) kaptur (5)

×

Lombardo_Tago_grande

×

madonna (1) madonna (2) madonna (3) madonna (4)

×

maradona (1) maradona (2) maradona (3) maradona

×

nikita (1) nikita (2) nikita (3) nikita (4) nikita (5)

×

Daimos Daimos Daimos

×

red knight (2) red Knight redknight

×

silba (4) silba (5) silba (6) silba (1) silba (2) silba (3)

×

soffiane

×

Ovation Ovation Ovation

×

2014-07-01 12.22.26 2014-07-01 12.23.06

×

Pomodoro Belmonte

×

Cherokee (1) Cherokee (2) cherokee cherokee1

×

2014-07-18 08.12.31 2014-07-18 08.12.37 2014-07-18 08.12.57

×

2014-07-01 12.13.10 crispino

×

degheio (1) degheio (2)

×

florida

×

H 11 (1) H 11 (2) H 11 (3)

×

kero

×

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA matias (4) matias (5)

×

2014-07-01 12.12.28 2014-07-01 12.44.55

×

paki1 paki2 paki3 paki4 paki5 paki6 paki7

×

2014-07-18 08.13.25 DSC_0134 DSC_0135 DSC_0136 DSC_0137

×

principino principino1 principino2

×

2014-07-01 11.31.40 2014-07-01 11.31.54 2014-07-01 12.42.54 2014-07-01 12.43.03 2014-07-01 12.43.46 2014-07-01 12.43.51 Signora-P1010799 (1) signora signora1

×

2014-07-01 12.12.57 2014-07-18 08.11.59 stargold

×

2014-07-01 12.12.12 2014-07-01 12.12.17 2014-07-18 08.09.09

×

valido (1) valido (2) valido (3) valido (4)

×

venezia

×

red dynasty

×

biondina (1) biondina (2)

×

oakly (1) oakly (2) oakly (3)

×

roumer

×

solata hamac

×

sotalis (1) sotalis (2) sotalis (3) sotalis (4) sotalis (5)

×

susybel (1) susybel (2) susybel (3)

×

epsilon epsilon1

×

llanoverde (1) llanoverde (2) llanoverde (3) Llanoverde (4) Llanoverde (5) Llanoverde (6) Llanoverde

×

nader1 nader

×

d'elne

×

mentor

×

tall utah

×

podlage paradižnik (8)podlage paradižnik (7)podlage paradižnik (6)podlage paradižnik (5)podlage paradižnik (4)podlage paradižnik (3)podlage paradižnik (2)podlage paradižnik (1)podlage paradižnik (9)podlaga paradižnik 2 podlaga paradižnik

×

podlaga polifemo

×

rocal OLYMPUS DIGITAL CAMERA

×

brstični ohrovt (1) brstični ohrovt (2) brstični ohrovt (3) brstični ohrovt (4)

×

capriccio (1) capriccio (2) capriccio (3) capriccio (4)

×

galine (2) galine (3)

×

epic (2) epic (3) epic 

×

TalentoHD01(det) cc Clause

×

PalatinoHD01

×

IntensoHD01(det)

×

KaporalHD02

×

Red SkyHD04 cc Clause

×

AvisoHD01 cc Clause

×

ElodyHD01 cc Clause

×

TrophyHD01(det)

×

GalaHD01

×

CoraHD01(Det) cc Clause

×

EliteHD01

×

MusqueeHiverdeProvenceHD01 cc Clause

×

PotimarronHD01(cc Clause)

×

FlorineHD01(Det) cc Clause

×

MelvineHD03 cc. Clause

×

SellinaHD01(det)

×

NotiliaHD01 (Det)

×

Spartaco (D10130)Spartaco (D10130)Spartaco (D10130)Spartaco (D10130)

×